Verzendinformatie

Verzendinformatie

De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter op werkdagen als je voor 17:00 uur bestelt de volgende dag bij je bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkel. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op je thuisadres, bij afhaalpunten van PostNL PakjeGemak of bij ons in de winkel.Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Na 2 niet gelukte bezorgpogingen zal PostNL het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren, hierover ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe je het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. PostNL zal het pakket 2 weken bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien je voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij je bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden.

Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track & trace code in die je hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor je na.

Wij verzenden orders vanaf € 50,- gratis. Voor bestellingen onder de € 50,- vragen wij een kleine bijdrage van € 3,95.
Klantenservice